General

Keukenhof 

De Keukenhof tour neemt je mee door de spectaculaire Nederlandse bollenvelden, het kustgebied tussen Haarlem en Leiden. Het hoogtepunt van deze excursie is de wereldberoemde en unieke Keukenhof, het grootste bloemenpark in de wereld. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld. Dit is één van de meest gefotografeerde plaatsen in de wereld, Er zijn meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien. Ook zijn er rondleidingen en het is mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot.

Wanneer de miljoenen met de hand geplante bollen in bloei komen, vormen zij de grootste beeldentuin van Nederland. Zo veel bloemen, kleuren en patronen: zoveel ideeën en tips om thuis te proberen. Dwaal door Keukenhof om uit te vinden wat je het beste bevalt. Laat je verrassen door deze inspirerende tuin en een bezoek aan één van de diverse bloemenshows. Bloemen? Ja, in overvloed!

Maar er is meer in de Keukenhof dan alleen bloemen. Er zijn ook allerlei demonstraties om je bezoek nog onvergetelijker te maken, met inbegrip van parades, workshops en zelfs een traditioneel Nederlandse klederdracht festival. Je hebt ook de mogelijkheid om bollen voor je eigen tuin te bestellen!

Prijs op aanvraag.

Interesse in de Keukenhof?

Voor meer informatie, reserveringen en prijzen: Bel +31(0)6 498 69 004, vul het contactformulier in of stuur een email naar: info@rotterdamexperience.com.

Contact form

  Company

  Name* (required)

  E-mail* (required)

  Phone* (required)

  Subject* (required)

  Your message