General

Rotterdam en UNESCO Kinderdijk

Dit is een gecombineerde tour met de hoogtepunten van Rotterdam en een bezoek aan Kinderdijk.

Best of Rotterdam
’s Ochtends beginnen we met een wandeling vanaf het nieuwe, met een prijs bekroonde Rotterdam Centraal Station. We wandelen door het centrum naar de spectaculaire Markthal. Onderweg komen we langs markante gebouwen en prachtige kunstwerken welke zijn gebouwd in de afgelopen 75 jaar sinds het bombardement op 14 mei 1940.

Kinderdijk windmolens: uniek en iconisch waterbeheer
In de middag gaan we per waterbus richting Kinderdijk wat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Tijdens de tocht met de waterbus heb je een fantastisch uitzicht over Rotterdam en haar bruggen. Aangekomen in Kinderdijk wandelen we door dit dorp langs deze unieke windmolens en brengen een bezoek aan het museum in één van deze windmolens.

Het belangrijkste aspect van het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is ongetwijfeld de unieke collectie van 19 authentieke molens, die worden beschouwd als een Nederlands icoon over de hele wereld. Een prachtige en onvergetelijke dag trip in Nederland.

Deze tour is een voorbeeld van de vele tours die wij voor je samen kunnen stellen.
We kunnen iedere tour samenstellen naar al je wensen en je budget.

Contact Rotterdamexperience

Wij zijn bereikbaar per mail info@rotterdamexperience.com, telefoon +31(0)6 498 69 004 of het contactformulier hieronder.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

rotterdam harbour port bridge contact rotterdamxperience