General

Rotterdam Special: het beste van Rotterdam en omgeving in 5 dagen

We verblijven in Rotterdam. De op één na grootste stad van Nederland en onlangs uitgeroepen op een 5e plaats in ‘Best in Travel 2016’ van de Lonely Planet en Best European City door de British Academy of Urbanism! Ook een must-see stad volgens The New York Times en Rough Guides. Een fantastische stad om te verkennen en je tour te beginnen.

Vanuit Rotterdam kunnen we meer van Nederland ontdekken zoals Amsterdam, maar ook Kinderdijk (Werelderfgoedlijst van Unesco), Delft of Den Haag, het politieke centrum en het strand Scheveningen. Al deze bestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken met de trein of metro. Vanaf Rotterdam Centraal station reizen we per metro in 30 minuten naar Den Haag en met de trein in 40 minuten naar het centrum van Amsterdam.

Wat is er te doen in Rotterdam?
Rotterdam is een jonge, dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zich snel blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en worden we verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement, restaurant of club. Rotterdam is rijk aan architectuur, bezienswaardigheden, winkels, musea en nog veel meer. We garanderen een bijzondere experience!

Programma 5 dagen

Dag 1: Aankomst hotel in Rotterdam, avondwandeling
Dag 2: Ontdek Rotterdam op de fiets
Dag 3: Met de fiets op de waterbus naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk en op de terugweg maken we een stop in het historische gedeelte van Dordrecht. Deze dag kan ook worden gebruikt om in Rotterdam te blijven en één van de vele musea te bezoeken, te winkelen of gebruik te maken van het Rotterdam SuperTrio (Euromast, varen en SS Rotterdam) pakket.
Dag 4: Bezoek aan Amsterdam, met de trein 40 minuten reizen
Dag 5: Afhankelijk van de vertrektijd kunnen we nog in Rotterdam blijven of een bezoek brengen aan Den Haag en Scheveningen.

Winteroptie dag 3: Met openbaar vervoer naar Gouda waar we een bezoek brengen aan de Waag, kaasmarkt, koekjesfabriek, Stadhuis en de langste kerk van Nederland met de bekende prachtige glas in lood ramen.

Arrangement 1 is inclusief:
• 4 nachten in **** Hotel
• 2 dagen fietshuur inclusief fietsplattegrond
• 3 dagen gebruik van TripKey (OV-kaart voor al het openbaar vervoer in Nederland)
Prijs per persoon vanaf € 205!

Arrangement 2 is inclusief:
• 4 nachten in *** Hotel
• 2 dagen fietshuur inclusief fietsplattegrond
• 3 dagen gebruik van TripKey (OV-kaart voor al het openbaar vervoer in Nederland)
Prijs per persoon vanaf € 170

Voor meer informatie over Rotterdam Special, Rotterdam en omgeving?

Stuur een email naar info@rotterdamexperience.com, bel ons op +31(0)6 498 69 004 of vul het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Optioneel: Rotterdam Super Trio
Dit pakket bevat entreekaarten voor de Euromast, een boottocht over de Maas en een rondleiding op de SS Rotterdam. Prijs per persoon: €28,20.

Wereldhavendagen Rotterdam 2016 World Port Days