General

Vrijgezellenfeestje Rotterdam

Duur: 3 dagen (2 nachten)
Type: groep
Accommodatie: ***hotel in het centrum van Rotterdam

Rotterdam, de op één na grootste stad van Nederland heeft zijn bezoekers veel te bieden. De vrije sfeer van Nederland in een moderne omgeving. Veel van de oude delen van de stad werden vernietigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, sindsdien heeft de stad de focus gelegd op het zichzelf onderscheiden door middel van unieke architectonische ontwerpen, kunstprojecten en de grote hoeveelheid leuke, hippe en goede restaurants, bars, clubs, attracties en andere ‘local’ hotspots. Een ideale locatie voor een vrijgezellenfeest!

Dag 1 Highlights van de stad en BreakOut Rotterdam
Na het ontbijt zal de groep in teams worden onderverdeeld. Jullie gaan de City Highlights Game spelen waarin ieder team vragen zal moeten beantwoorden en opdrachten door de stad heen zal moeten uitvoeren. Het team met de meeste goede antwoorden en het best uitgevoerde opdrachten wint. Een leuke manier om de stad in sneltreinvaart te verkennen.

’s Middags zal de groep worden onderverdeeld in groepen van 6 personen om het BreakOut Spel te spelen. Dit is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Probeer te ontsnappen binnen 60 zenuwslopende minuten. Bemachtig alle codes, los alle breinbrekers op en wees creatief. Geniet nog even na tijdens een 2-gangen diner in dit voormalig Scheepvaart- en Transport College: De Machinist. Met de grote hoeveelheid nachtclubs, kroegen en terrassen is er genoeg mogelijkheid om te gaan stappen in Rotterdam,

Dag 2 Hangover Programma
We halen jullie op in het hotel en nemen jullie met het openbaar vervoer mee naar het stadion van de oudste voetbalclub van Nederland: Sparta Rotterdam. Hier zal een Oud Spartaan jullie meenemen voor een rondleiding achter de schermen van deze befaamde voetbalclub.  Na de tour, gaat het programma verder met een gezellige kroegentocht door het prachtige historische Delfshaven. In de late namiddag ga je met het openbaar vervoer naar een leuk restaurant in de Oude Haven voor een 3-gangen diner. Na het diner kunt u genieten van een drankje in een van de vele pubs in de Oude Haven of  duik het nachtleven in.

Dag 3 Handeling the Hangover
Na het ontbijt is er gelegenheid voor een wandeling door de stad, winkelen, ontspannen in het Euromast Park of geniet van een van de vele terrassen. Wij geven jullie een overzicht van hotspots om te gaan bekijken, of activiteiten om te ondernemen met dank aan onze lokale vrienden.

Looking for a trip with a kick? Contact Rotterdamexperience!

Arrangement

Dit arrangement kan worden geboekt vanaf: € 249, – per person

De prijs is inclusief:
• 2 Nachten in een ***hotel (2 pers. kamer op basis van logies en ontbijt)
• City Highlights Game
• Breakout Rotterdam
• 2-gangen diner dag 1
• Dag 2 Hangover Program incl. 3-gangen diner
• Plattegrond van Rotterdam en Uitgaanstips

Dit arrangement is slechts een suggestie. Voor meer informatie of een voor jou op maat gemaakt arrangement, bel op +31(0)6 498 69 004, stuur een email aan: info@rotterdamexperience.com of vul het onderstaande contactformulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.