General

Culinaire tour inclusief accommodatie, lunch, bier proeverij, rondleiding door de Markthal, diner, Jenever Museum, Goudse kaas en nog veel meer…

Stel je eigen culinaire tocht samen met onderstaande ‘ingrediënten’:
1) Kies een hostel of een 3-, 4- of 5 sterren hotel uit
2) Kies uit volgende culinaire ingrediënten
– Ontbijt (als dit niet inbegrepen is bij je hotel) 1,5 uur
– Rondleiding door de Markthal – 1,5 uur
– Kaas en bier proeverij in de Fenix Food Factory – 2 uur
– Bier proeverij bij de Kaapse Brouwers – 2 uur
– Bier proeverij bij Brouwerij De Pelgrim – 2 uur
– Jenever Tour & Museum Schiedam – 2 uur
– Proeven van Nederlandse specialiteiten – 2 uur
– Walking Brunch or Diner – 3 uur
– Biking Dinner – 3 uur
– Diner in de beste trendy restaurants
– Gouda: Kaas, Stroopwafels en Poffertjes – 4 uur
– en nog veel meer…

Bier proeverij Kaapse Brouwers
De Kaapse Brouwers is de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam. Als onderdeel van de Fenix Food Factory op Katendrecht brengen ze voor het eerst de craftbeer revolution naar Rotterdam. De Fenix Food Factory verzamelt culinaire ondernemers met een liefde voor ambachtelijke en eerlijke producten. Koffie, kaas, bier en nog zo veel meer worden er lokaal geproduceerd én verkocht. Samen staan ze voor een smaakrevolutie in Rotterdam en tonen ze hoe sterk ondernemerschap tot buitengewone resultaten kan leiden.

Bier proeverij in Stadbrouwerij de Pelgrim
Bij stadsbrouwerij de Pelgrim worden uitsluitend speciale bieren gebrouwen. Dit betekend dat alle bieren een robuust karakter hebben en zeer smaakvol zijn. De bieren zijn bereid met het Rotterdamse water, gerstemout, aromatische hop en zuivere gist. De bieren worden niet gepasteuriseerd en vaak ook niet gefilterd met als doel een mooiere smaak aan het bier te geven. Alle bieren worden volledig handmatig gebrouwen in de roodkoperen ketels van Stadsbrouwerij de Pelgrim, een echt Rotterdams biertje dus!

Jenever Museum Schiedam
Jenever proeven is lekker, maar zelf meewerken aan het stookproces is wel heel bijzonder! Neem een kijkje achter de schermen van onze branderij en maak samen met de jeneverstoker het beslag voor onze traditionele moutwijnjenever.
Beleef hoe in vroeger eeuwen het product gemaakt werd waar Schiedam wereldwijd bekend mee werd. Snuif de geuren op van weleer, toen Schiedam vol stond met branderijen en distilleerderijen. Als het werk in de branderij gedaan is, kun je je eigen fles Old Schiedam bottelen, het museum bezoeken en krijg je een proeverijtje. Leuk voor een familie- of bedrijfsuitje, maar je kunt je hier uiteraard ook individueel voor aanmelden.

Interesse in de Culinaire tour?

Stuur een email aan info@rotterdamexperience.com, bel +31(0)6 498 69 004 of vul het onderstaande contact formulier in.
We helpen je graag om het beste pakket voor je samen te stellen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Rotterdam

Rotterdam is een jonge en dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en zal er weer een nieuw cultureel of sportief evenement te zien zijn. Een moderne stad als Rotterdam heeft zijn inwoners en bezoekers veel te bieden op het gebied van Read more