General

RIB varen in Rotterdam

Het leukste avontuur op het water in Rotterdam

RIB varen in Rotterdam
Varen met een RIB door de havens van Rotterdam is geweldige attractie. Geniet van de sky line van Rotterdam vanaf het water tijdens de high speed experience in een RIB boot (inflatable boat). Tijdens de RIB experience kom je langs vele highlights van Rotterdam en Schiedam, zoals Het Witte Huis, Erasmusbrug, Hotel New York, de Euromast, de Delft, RDM Terrein, Nolet Distillerie en SS Rotterdam en natuurlijk De Rotterdam van Rem Coolhaas. Blown away through the center of Rotterdam. Je hebt wel een beetje lef nodig!

Rotterdam is een van de weinige havensteden waar het is toegestaan om met RIB boten te varen. In Europa kan dit alleen in Londen en Stockholm. Dat maakt deze experience nog gaver!!

RIB varen Rotterdam is inclusief: RIB, schipper, brandstof, professionele outfit, reddings benodigdheden.
In de winter: Muts en beschermende brillen.
Zelf meenemen: makkelijke schoenen, handschoenen (als het koud is) en een goed humeur!

We varen vooral in Rotterdam, maar het is uiteraard ook mogelijk om op aanvraag een eigen tour samen te stellen. Ook gecombineerd met bijvoorbeeld de Borrelboot, heerlijke BBQ of een fietstour. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook RIB varen in Rotterdam?

Stuur een mail naar info@rotterdamexperience.com, bel ons via +31(0)6 498 69 004 of vul onderstaand contact formulier in. We helpen graag met advies en organisatie van een geweldige experience in Rotterdam.

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Rotterdam

Rotterdam is een jonge en dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en zal er weer een nieuw cultureel of sportief evenement te zien zijn. Een moderne stad als Rotterdam heeft zijn inwoners en bezoekers veel te bieden op het gebied van Read more