General

Tuk Tuk Challenge Rotterdam

Een bijzondere beleving in het hart van Rotterdam! Met collega’s, partners, vrienden, familie, teamgenoten, of eigenlijk iedere groep die op zoek is naar een leuke uitdaging. Rijden door de stad met een elektrische Tuk Tuk, leuke opdrachten uitvoeren, interessante vragen beantwoorden en de stad ontdekken.

Ontvangst + uitleg
U wordt door onze medewerkers ontvangen op een leuke locatie in Rotterdam. Hier staat een welkomstdrankje klaar en geeft onze instructeur uitleg over het programma waarna de gasten aan de slag gaan.

Tuk Tuk Clinic en route bepaling
Terwijl de deelnemers per team een route uitstippelen, volgen enkelen (2 per voertuig) een spoedcursus Tuk Tuk rijden! Tijdens de half uur durende clinic ontdekt u zelf wat het rijden in elektrische voertuigen zo bijzonder maakt. Leuk, geluidloos en milieuvriendelijk!

Tuk Tuk Challenge Rotterdam
Zodra de Tuk Tuk chauffeurs zijn opgeleid stapt de rest van het team in en gaat de speurtocht door Rotterdam van start. Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle, wordt het inzicht getest met verrassende vragen en opdrachten. Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken! De spannende speurtocht draait om kennis, orientatie, navigatievermogen en creativiteit.

Prijsuitreiking
Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Gad an op zoek naar de einlocatie waar u de antwoorden inlevert bij de instructeur. Deze bepaald vervolgens welk team heeft gewonnen. Een leuke afsluiting van een bijzondere Rotterdam beleving!

Experience dit bijzondere event in het hart van Rotterdam met collega’s, zakelijke relaties of vrienden.

Inbegrepen:

* Ontvangst;
* Welkomstdrankje (koffie, thee of fris);
* Huur en gebruik Tuk Tuk’s;
* Stroomkosten e.d.;
* Instructeur;
* Speurtocht met routemap;
* Prijsuitreiking;
* Prijsje voor het winnende team;
* Organisatiekosten.

Prijs: Vanaf € 62 p.p. ex BTW. Afhankelijk van groepsgrootte.
Start locaties: restaurant Okay, ss Rotterdam Katendrecht or restaurant Stroom in het Lloyd District. Andere locaties op aanvraag.
Duur: 13:30 tot 16:30. Inclusief clinic, treasure hunt prijs uitreiking.

De tijden en inhoud van dit arrangement kunnen wijzigen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook een Tuk Tuk Challenge?

Voor meer informatie, reserveringen en prijzen: bel 06 498 69 004, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rotterdamexperience.com.

Rotterdam

Rotterdam is een jonge en dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en zal er weer een nieuw cultureel of sportief evenement te zien zijn. Een moderne stad als Rotterdam heeft zijn inwoners en bezoekers veel te bieden op het gebied van Read more