General

Versla Koning Winter in Rotterdam

Slim samenwerken en creativiteit worden beloond

Rotterdam is stevig in de greep van Koning Winter. Het is ijzig koud en guur. Iedereen verlangt naar een sprankje warmte en licht, maar de koning is sterk en genadeloos. Dappere strijders zijn nodig om hem van de troon te stoten. Slim samenwerken, snelheid en creativiteit zijn nodig om graden te verdienen waarmee jullie de temperatuur kunnen laten stijgen. Wie durft de confrontatie aan en worden de helden van Rotterdam?

Tablet game in Rotterdam

De hele groep heeft hetzelfde doel: versla Koning Winter! Je verkent de stad middels tablets en je voert teambuilding opdrachten met een winterstintje uit. De groep moet samenwerken om graden te verdienen en de koning van zijn troon te stoten. Samenwerken en plezier maken, zijn elementen die terugkomen in de game; Koning Winter.

Inbegrepen bij “Game: Koning Winter”

Ontvangst in Rotterdam
Warm welkomstdrankje
Gebruik tablets
Routekaart Rotterdam
Ervaren instructeur(s)
Teamtasjes
Alle benodigdheden Winterse opdrachten
OV kaart
Feestelijke prijsuitreiking
Winters aandenken
Online fotoservice
Organisatiekosten

Vanaf 20 personen
Tot en met 20 personen: € 750,-.
Iedere extra deelnemer: € 32,50 p.p.
Alle bedragen zijn exclusief BTW
Duur: ongeveer 3,5 uur

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Rotterdam

Rotterdam is een jonge en dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en zal er weer een nieuw cultureel of sportief evenement te zien zijn. Een moderne stad als Rotterdam heeft zijn inwoners en bezoekers veel te bieden op het gebied van Read more