General

Winter Games

Bij de Winter Games kun je aan verschillende dingen denken. Je kunt ervoor kiezen om een schaatsclinic te doen in combinatie met een gezellig etentje, of een heuse curling wedstrijd.
Ook kun je kiezen voor een combinatie van diverse ludieke en sportieve activiteiten op de prachtige schaatsbaan in Rotterdam, (met uitzicht op de Van Brienenoordbrug). Denk hierbij bijvoorbeeld aan ijssjoelen, een oberrace, sleerace, estafetterace of zelfs levend curling. Na deze uitdagende activiteiten “on ice” is er uiteraard de gelegenheid om op te warmen onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit arrangement is te boeken in combinatie met een winters buffet en eventueel een heuse Apres Ski party. Ben je geïnteresseerd in een leuk winters arrangement, stuur een email aan info@rotterdamexperience.com, bel +31(0)6 498 69 004 of vul het onderstaande contact formulier in.
We helpen je graag om het beste pakket voor je samen te stellen.

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Rotterdam

Rotterdam is een jonge en dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en zal er weer een nieuw cultureel of sportief evenement te zien zijn. Een moderne stad als Rotterdam heeft zijn inwoners en bezoekers veel te bieden op het gebied van Read more