General

Ski & Snowboard lessen, winterse BBQ en après-ski in Rotterdam

Jullie eigen wintersportfeestje in Rotterdam, hoe cool is dat!

Ski & snowboard lessen zijn altijd leuk. We kunnen er natuurljk ook een spelelement aan koppelen of de lessen laten afwisselen met een super gezellige Rotterdamse pub quiz. De vragen kunnen we eventueel afstemmen op het bedrijf.

Na de lessen is het tijd voor après-ski! De aperol spritz, glûhwein en schnapps staan klaar en kan er gekozen worden uit een winterse BBQ, heerlijke stamppot of kaasfondue. Uiteraard zal er passende muziek worden gedraaid en is het mogelijk de avond met een wintersport feest af te sluiten.

We voeren het thema helemaal door en zorgen voor een feestelijke après-ski versiering, eventueel live muziek en voor iedereen een ski-pas welke ook direct entreebewijs is. En als het thema dan toch wintersport is, is het natuurlijk wel zo leuk als iedereen zich daar ook naar kleedt.

Lessen zijn niet gebonden aan een aantal personen
BBQ, stamppot en kaasfondue vanaf 12 personen
Prijs op aanvraag

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Rotterdam

Rotterdam is een jonge en dynamische metropool met een onstuimig kloppend hart. Een stad die blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek is de toch al indrukwekkende skyline opnieuw uitgebreid en zal er weer een nieuw cultureel of sportief evenement te zien zijn. Een moderne stad als Rotterdam heeft zijn inwoners en bezoekers veel te bieden op het gebied van Read more